• 33 duurzame woningen
  • Enorme kavels met eigen grond
  • Kleinschalig vakantiepark

Het ultieme gevoel van vrijheid

Duurzaam en comfortabel

Dit bospark erkent zichzelf niet enkel in het duurzame aspect, maar laat ook graag zien dat we dit combineren met de benodigde luxe en comfort. Waardoor het vakantiepark geschikt is voor een welverdiende vakantie. De kleinschaligheid zorgt voor een gemoedelijke en rustgevende sfeer, waarbij de omgeving uitermate geschikt is om (actief) te verkennen. Wij vinden dat het kopen van een recreatiewoning het ultieme gevoel van vrijheid moet opleveren. Gebruik uw vakantiewoning bij 't Schipbeek voor eigen gebruik en stel deze beschikbaar voor verhuur wanneer u zelf niet aanwezig bent! Dubbel profiteren dus.

Neem contact op

Het ultieme gevoel van vrijheid

Een recreatiewoning kopen in Bathmen

Beschikbare recreatiewoningen

Op zoek naar een recreatiewoning? Bij Select Makelaars bent u aan het juiste adres om te investeren in een recreatiewoning die aansluit bij uw wensen!

Een recreatiewoning kopen in Bathmen

Enorme kavels

De royale en groene kavels bieden enorm veel privacy en rust. Hierdoor kun je heerlijk genieten van de (optionele) sauna en jacuzzi op het ruime terras.

Elektrische sloten

Om de rust te garanderen, beschikken de woningen over eigen sloten. Zo zijn er dus geen drukke check-in en check-out momenten op het park.

Combinatie eigen gebruik en verhuur

Kies zelf of u uw woning beschikbaar stelt voor de verhuur of deze ook deels zelf recreatief wilt gaan gebruiken.