• Schitterende locatie
  • Luxe villa's, diverse met zwembad en jacuzzi
  • Veel faciliteiten en animatie
  • NL-talige beheerders

Vakantiewoning op een unieke bestemming

Pittoresk en toeristisch

Op een van de mooiste plekken van de Dordogne in Frankrijk ligt Vakantiepark - Domaine de Lanzac. Het park ligt op de top van een heuvel en heeft een schitterend uitzicht over de valleien met rivieren, kastelen en pittoreske Franse dorpjes. De Dordogne is een populaire toeristische regio waar velen hun vakantie doorbrengen. De zon schijnt er volop en de temperaturen zijn aangenaam van het vroege voorjaar tot diep in het najaar. In het mooie heuvelachtige landschap, waar u heerlijk kunt wandelen, liggen kronkelende rivieren die soms langs steile rotswanden stromen, burchten en kastelen en de vele toeristische plaatsen als Sarlat en Rocamadour. Iets verder liggen de uitgestrekte wijngaarden van Cahors en Bergerac.

Neem contact op

Vakantiewoning op een unieke bestemming

Een vakantiewoning kopen op vakantiepark - Domaine de Lanzac

Beschikbare recreatiewoningen

Op zoek naar een vakantiewoning? Bij Select Makelaars bent u aan het juiste adres om te investeren in een vakantiewoning die aansluit bij uw wensen! 

Een vakantiewoning kopen op vakantiepark - Domaine de Lanzac

Luxueuze vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen bieden een uitzonderlijke combinatie van luxe en schoonheid.

Unieke ligging midden in de natuur

Vakantiepark - Domaine de Lanzac is gelegen in een idyllisch landschap, omringd door weelderige groene bossen, schilderachtige paden en rustgevende natuurlijke schoonheid.

Een investering in geluk en gemoedsrust

Door een vakantiewoning in Vakantiepark - Domaine de Lanzac te bezitten, investeert u niet alleen in een stukje paradijs, maar ook in uw geluk en gemoedsrust op de lange termijn.