In verkoop:Bronsvoorderdijk, 7437 PX, Bathmen - Foto
In verkoop
+4

Bospark 't Schipbeek Bronsvoorderdijk, 7437 PX, Bathmen van € 173.000,- tot € 276.000,- v.o.n.

Op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel vindt u Bospark 't Schipbeek in Bathmen. Kleinschalig maar krachtig in zijn ontwikkeling, dat is terug te zien in de 33 hoogwaardige recreatiewoningen. Deze (wellness)woningen zijn onderverdeeld in vier types, namelijk de 'Boterbloem', de 'Zomereik', de 'Veldzicht' en de 'Vogelvlucht'.. Deze 4 tot 6-persoons recreatiewoningen zijn ontworpen om op te gaan in de natuur, groen op groen noemen we dat.

Dit bospark erkent zichzelf niet enkel in het duurzame aspect, maar laat ook graag zien dat we dit combineren met de benodigde luxe en comfort. Waardoor het vakantiepark geschikt is voor een welverdiende vakantie. De kleinschaligheid zorgt voor een gemoedelijke en rustgevende sfeer, waarbij de omgeving uitermate geschikt is om (actief) te verkennen. Wij vinden dat het kopen van een recreatiewoning het ultieme gevoel van vrijheid moet opleveren. Gebruik uw vakantiewoning bij 't Schipbeek voor eigen gebruik en stel deze beschikbaar voor verhuur wanneer u zelf niet aanwezig bent! Dubbel profiteren dus.

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 35-60 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 112-180 m³
Aantal woningen 33
Datums
Start bouw Na aankoop kavel

Media

Video

Bouwtype

Type Boterbloem van € 222.000,- tot € 276.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 60 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 180 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Na aankoop kavel
Onze 4-persoons recreatiewoning is met zorg ontworpen en gebouwd met het oog op comfort, esthetiek en duurzaamheid. Elk aspect van het ontwerp is doordacht om een harmonieuze en aangename omgeving te creëren voor onze gasten.

De recreatiewoning is ontworpen met een focus op energie-efficiëntie. Dubbele beglazing en goed geïsoleerde muren zorgen voor een uitstekende thermische regulatie, waardoor gasten comfortabel kunnen genieten van elk seizoen. Het energiezuinige ontwerp draagt niet alleen bij aan een lagere ecologische voetafdruk, maar zorgt ook voor lagere energiekosten voor onze gasten.

In het hart van deze 4-persoons recreatie- woning ligt een samensmelting van door- dachte architectuur, duurzame bouw- praktijken en een verlangen om een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden. Welkom in een ruimte waar elk detail is ontworpen met het welzijn van onze gasten in gedachten.

Specificaties
* ETNA keukenapparatuur
* Inductie kookplaat
* PVC-vloer
* HR ++ beglazing
* Dakbedekking ecosyl TPO
* 120L boiler
* Volledig elektrisch
* Kunststof kozijnen

Type Veldzicht van € 205.000,- tot € 259.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 39 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 125 m³
Aantal woningen 33
Start bouw Na aankoop kavel
Het betreft een nieuw ontworpen 6-persoons chalet. Wat inhoudt dat naast de 2 slaapkamers beneden, met enerzijds een 2 peroonsbed, en anderzijds een dubbelslaper, additioneel ook nog een zolderkamer gecreerd is, met een 2 peroons matras; een ultiem knus gevoel, met uitzicht vanaf boven, uitkijkend op de grootste ramen van de woning (en dus de omligende natuur).

Verder is de woning ook zeer geschikt voor verhuur(rendement) vanwege de optimale benutting van de ruimte en de meerdere spa mogelijkheden.
4+2 personen

Deze recreatiewoning is exclusief ontwikkeld voor een bosrijke omgeving. Ervaar de harmonie van groen op groen, waar het sedumdak versmelt met de betoverende bosrijke omgeving. De woning is veelomvatend ontworpen; veel ruimte, karakter, en een echt uniek design.

De woning is voorzien van een luxe en complete keuken met inbouw apparatuur zoals een koel-vriescombinatie, combi oven met magnetron functie, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen volledig elektrisch gebouwd, met het oog op duurzaamheid.

Specificaties
* ETNA keukenapparatuur
* Inductie kookplaat
* PVC-vloer
* HR ++ beglazing
* Dakbedekking optioneel Sedum.
* 120L boiler
* Volledig elektrisch
* Kunststof kozijnen

Type Vogelvlucht van € 173.000,- tot € 225.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 35 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 112 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Na aankoop kavel
Het betreft een nieuw op te leveren 4-persoons chalet. Dit sfeervolle en duurzame chalet is goed geïsoleerd, zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

De woning heeft één 2-persoons slaapkamer en één 2- persoons zolder slaapruimte. De 35m2 woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor 4 personen, en vanwege optimale indeling heeft het een ruime woonkamer. U kunt tevens kiezen uit een uitvoering gericht op privacy, waarbij er twee gesloten slaapkamers zijn, een 2-perooons slaapkamer, en 2-persoonshoogslaper, afhankelijk van uw voorkeur.

Deze recreatiewoning is ons meest prijs- effectieve model, en toch exclusief ontwikkeld. We willen de keuze hier graag aan u laten; gaat u voor rendement met minder uitgebreide aankleding, of wilt u uw persoonlijke touch laten doorschijnen met de vele opties die mogelijk zijn om de woning naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties
* Whirlpool keukenapparatuur
* Inductie kookplaat
* Laminaat
* HR ++ beglazing
* Dakbedekking EPDM
* 80L boiler
* Volledig elektrisch
* Kunststof kozijnen

Type Zomereik van € 192.000,- tot € 246.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 47 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 154 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Na aankoop kavel
Het type Zomereik betreft een nieuw op te leveren 4-persoons chalet. Gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Dit sfeervolle en duurzame chalet is zoals al ons aanbod goed geïsoleerd, zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

De woning heeft twee slaapkamers. De 47m2 woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor 4 personen, en twee ruime 2- persoonslaapkamers.

Deze recreatiewoning is exclusief ontwikkeld, waarbij het opvallende is dat de woning gebouwd is op een gevoel van ruimte, vanwege de royale breedte van 5.20 meter. In tegenstelling tot veel chalets geeft de woonkamer, tevens met het hoge plafond, een zeer ruimtelijk gevoel. Bij de bouw van onze woning staat luxe, comfort en kwaliteit centraal.

Zo worden onze woningen voorzien van een luxe en complete keuken met inbouw apparatuur zoals een koel-vriescombi-natie, combi oven met magnetron functie, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen full elektrisch gebouwd.

Specificaties
* ETNA keukenapparatuur
* Inductie kookplaat
* Laminaat
* HR ++ beglazing
* Dakbedekking optioneel Sedum
* 120L boiler
* Volledig elektrisch
* Kunststof kozijnen