Over Select Makelaars

Verkopen kan toch iedereen?

Een makelaar is toch een makelaar? Dat horen wij elke dag. Echter klopt dit niet. Bij het verkopen van een vakantiehuis wordt in 65% van de gevallen zowel door de Leisure markt als de particulier een regionale makelaar ingeschakeld. Vaak vakbekwame makelaars die elke week woningen verkopen en een uitstekende reputatie hebben. Echter geen vakantiehuizen. Het gevolg daarvan is dat de verkoop te lang duurt en vaak stagneert. Wij verkopen uitsluitend vakantiehuizen en werken met eigen lead generatie modellen.

Neem contact op

Wie zijn wij

Eigen verkoop site's en 7 dagen per week inzetbaar.

De markt voor vakantiehuizen is niet gestructureerd. Sites zoals Funda.nl voor de verkoop van reguliere woningen en Gaspedaal.nl voor auto’s zijn er voor vakantiehuizen nog niet, of in opkomst. Om succesvol te verkopen is er dus vooral veel “exposure nodig”. Daarnaast dienen de reacties direct opgevolgd te worden afhankelijk van het kanaal en de aankoopfase waarin men zit. Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar. Daar waar een reguliere makelaar stopt op zaterdag en zondag zijn dit onze beste verkoop dagen.

Door onze samenwerkingen met diverse landelijke site's en eigen site's zoals Vakantiehuiswinkel, Recravas, Recrahome en Makelaarsoffice en zorgen we direct voor de grootst mogelijke exposure van uw vakantiehuis of project. Voor particulieren zorgen wij voor de snelst mogelijke verkoop tegen de beste prijs en voor onze zakelijke klanten werken wij aan het verlagen van uw marketingkosten en verhogen van uw verkoopscore. Ook leveren wij extra mankracht tijdens beurzen, open dagen en bijzondere evenementen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons en wij helpen u graag!

Uitgelicht aanbod

Onze pareltjes in beeld

Bekijk ons volledige aanbod