• Luxueuze nieuwbouw vakantiewoningen
  • Toevluchtsoord in de betuwe langs de Waal
  • Hoog rendement haalbaar

Vakantiewoning op een unieke bestemming

Landelijk en idyllisch

Maak van Campingpark Zennewijnen uw thuis weg van huis. Met de mogelijkheid om een vakantiewoning te bezitten, kunt u keer op keer genieten van deze unieke bestemming. Creëer onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden, en ervaar de vreugde van het bezitten van een stukje paradijs.

Het is tijd om te investeren in uw droomvakantiehuis. Wees welkom in Campingpark Zennewijnen, waar de landelijke omgeving en het idyllische gevoel samenkomen voor een ongeëvenaarde vakantie-ervaring. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden die op u wachten!

Neem contact op

Vakantiewoning op een unieke bestemming

Een recreatiewoning kopen op Campingpark Zennewijnen

Beschikbare recreatiewoningen

Op zoek naar een recreatiewoning? Bij Select Makelaars bent u aan het juiste adres om te investeren in een recreatiewoning die aansluit bij uw wensen!

Een recreatiewoning kopen op Campingpark Zennewijnen

Luxueuze vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen bieden een uitzonderlijke combinatie van luxe en schoonheid.

Toevluchtsoord in de Betuwe langs de Waal

Campingpark Zennewijnen is gelegen in een idyllisch landschap, omringd door weelderige wijngaarden, schilderachtige paden en rustgevende natuurlijke schoonheid.

Een investering in geluk en gemoedsrust

Door een vakantiewoning in Vakantiepark - Domaine de Lanzac te bezitten, investeert u niet alleen in een stukje paradijs, maar ook in uw geluk en gemoedsrust op de lange termijn.