In verkoop:Bronsvoorderdijk, 7437 PX, Bathmen - Foto
In verkoop
+4

Bospark 't Schipbeek Bronsvoorderdijk, 7437 PX, Bathmen van € 192.000,- tot € 276.000,- v.o.n.

Op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel vindt u Bospark 't Schipbeek in Bathmen. Kleinschalig maar krachtig in zijn ontwikkeling, dat is terug te zien in de 33 hoogwaardige recreatiewoningen. Deze (wellness)woningen zijn onderverdeeld in twee types, namelijk 'Boterbloem' en 'Zomereik'. Deze 4-persoons recreatiewoningen zijn ontworpen om op te gaan in de natuur, groen op groen noemen we dat.

Dit bospark erkent zichzelf niet enkel in het duurzame aspect, maar laat ook graag zien dat we dit combineren met de benodigde luxe en comfort. Waardoor het vakantiepark geschikt is voor een welverdiende vakantie. De kleinschaligheid zorgt voor een gemoedelijke en rustgevende sfeer, waarbij de omgeving uitermate geschikt is om (actief) te verkennen. Wij vinden dat het kopen van een recreatiewoning het ultieme gevoel van vrijheid moet opleveren. Gebruik uw vakantiewoning bij 't Schipbeek voor eigen gebruik en stel deze beschikbaar voor verhuur wanneer u zelf niet aanwezig bent! Dubbel profiteren dus.

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 47-60 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 154-180 m³
Aantal woningen 33
Datums
Start bouw Na aankoop kavel

Media

Video

Bouwtype

Type Boterbloem van € 222.000,- tot € 276.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 60 m²
Perceeloppervlakte 270-972 m²
Inhoud 180 m³
Aantal woningen 33
Start bouw Na aankoop kavel
Onze 4-persoons recreatiewoning is met zorg ontworpen en gebouwd met het oog op comfort, esthetiek en duurzaamheid. Elk aspect van het ontwerp is doordacht om een harmonieuze en aangename omgeving te creëren voor onze gasten.

De recreatiewoning is ontworpen met een focus op energie-efficiëntie. Dubbele beglazing en goed geïsoleerde muren zorgen voor een uitstekende thermische regulatie, waardoor gasten comfortabel kunnen genieten van elk seizoen. Het energiezuinige ontwerp draagt niet alleen bij aan een lagere ecologische voetafdruk, maar zorgt ook voor lagere energiekosten voor onze gasten.

In het hart van deze 4-persoons recreatie- woning ligt een samensmelting van door- dachte architectuur, duurzame bouw- praktijken en een verlangen om een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden. Welkom in een ruimte waar elk detail is ontworpen met het welzijn van onze gasten in gedachten.

Specificaties
* ETNA keukenapparatuur
* Inductie kookplaat
* PVC-vloer
* HR ++ beglazing
* Dakbedekking ecosyl TPO
* 120L boiler
* Volledig elektrisch
* Kunststof kozijnen