In verkoop:Tunnelweg, 7448 RW, Haarle - Foto
In verkoop
+10

Recreatiepark Hellendoorn Tunnelweg, 7448 RW, Haarle van € 120.000,- tot € 160.000,- v.o.n.

Welkom bij Recreatiepark Hellendoorn, het meest begeerde vakantieparadijs van Select Makelaars! Ontdek de perfecte vakantiewoningen voor uw eigen stukje paradijs, ideaal voor een weekendje weg, zomervakantie of als waardevolle investering met een nettorendement van 6,5%.

Maak van Recreatiepark Hellendoorn uw thuis weg van huis. Met de mogelijkheid om een vakantiewoning te bezitten, kunt u keer op keer genieten van deze unieke bestemming. Creëer onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden, en ervaar de vreugde van het bezitten van een stukje paradijs.

Het park is gesitueerd in een bosrijke omgeving met onder andere Nationaal park de Sallandse Heuvelrug op loopafstand. Kortom, een idyllisch landschap, omringd door weelderige groene bossen, schilderachtige paden en rustgevende natuurlijke schoonheid.

Het is tijd om te investeren in uw droomvakantiehuis. Wees welkom in Recreatiepark Hellendoorn, waar magie en ontspanning samenkomen voor een ongeëvenaarde vakantie-ervaring. Vraag vandaag nog een brochure aan en ontdek de mogelijkheden die op u wachten want we zijn bijna uitverkocht!

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 40-58 m²
Perceeloppervlakte 249-589 m²
Inhoud 111-171 m³
Aantal woningen 114

Media

Foto's

Bouwtype

Cube van € 135.000,- tot € 150.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 50-58 m²
Perceeloppervlakte 249-589 m²
Inhoud 147-171 m³
Aantal woningen 1
Het betreft een nieuw op te leveren 4+2 of 6-persoons chalet, gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Dit sfeervolle en duurzame chalet is goed geïsoleerd zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft twee slaapkamers, maar de mogelijkheid bestaat om hem als 6-persoons uitvoering te bouwen waarbij er een extra slaapkamer wordt gerealiseerd. De ca. 50m2 woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor zes personen.

Deze recreatiewoning heeft een eiken kunststof gevelbekleding en is strak afgewerkt met HPL panelen. Door de frisse witte uitstraling steekt dit perfect af in een bosrijke omgeving. Bij de bouw van onze woningen staat luxe en kwaliteit centraal. Zo worden onze woningen voorzien van een luxe en completen keuken met inbouw apparatuur zoals een koelkast met vriesvak, combi oven magnetron, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen volledig elektrisch gebouwd.

HIghland Parc van € 145.000,- tot € 160.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 45-48 m²
Perceeloppervlakte 249-589 m²
Inhoud 142-152 m³
Aantal woningen 7 (van 114)
Het betreft een nieuw op te leveren 4+2 persoons chalet, gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Dit sfeervolle en duurzame chalet is goed geïsoleerd zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft twee slaapkamers en ca. 45m2 woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor zes personen.

Deze recreatiewoning is exclusief ontwikkeld voor de bosrijke omgeving. Ervaar de harmonie van groen op groen, waar het sedum dak versmelt met de betoverende bosrijke omgeving. Bij de bouw van onze woningen staat luxe en kwaliteit centraal. Zo worden onze woningen voorzien van een luxe en complete keuken met inbouw apparatuur zoals een koel- vriescombinatie, combi oven magnetron, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen volledig elektrisch gebouwd.
Mystiek Deluxe

Mystiek Deluxe van € 120.000,- tot € 135.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte 40 m²
Perceeloppervlakte 249-589 m²
Inhoud 111 m³
Aantal woningen 7 (van 114)
Het betreft een nieuw op te leveren 4-persoons chalet, gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Dit sfeervolle en duurzame chalet is goed geïsoleerd zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft twee slaapkamers en met ca. 40m2 woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor vier personen.

Deze recreatiewoning heeft een kunststof gevelbekleding en is strak afgewerkt. Door het lessenaarsdak heeft u in de woning een enorme ruimtebeleving. Bij de bouw van onze woningen staat luxe en kwaliteit centraal. Zo worden onze woningen voorzien van een luxe en completen keuken met inbouw apparatuur zoals een koelkast met vriesvak, combi oven magnetron, vaatwasser en veel bergruimte. Daarnaast worden deze woningen volledig elektrisch gebouwd.