Waarom makelaar

WAAR KAN MIJN SELECTMAKELAARS U MEE VAN DIENST ZIJN

Kost een makelaar geld?

Natuurlijk kost een makelaar geld

Natuurlijk kost een makelaar geld, sommige zelfs (veel) meer dan andere. En enkelen weten hun kosten goed te verbergen of te verhogen met BTW.

Via Vakantiehuiswinkel zijn in de ruim 10 jaar van onze samenwerking al meer dan 1200 vakantiehuizen verkocht Hiervan zijn ruim 300 zonder een makelaar en de rest met een makelaar of een verkooporganisatie verkocht.

Veel recreatiewoning bezitters lopen een regionaal of lokaal makelaarskantoor binnen en gaan ervan uit dat de verkoop van een tweede huis hetzelfde verloopt als de verkoop van hun eerste huis. Niets is minder waar.Vakantiehuizen aan- of verkopen is een zeer specifieke vaardigheid, welke veel kennis en ervaring van de markt vraagt. Het aanbod is enorm en de diversiteit in vorm, ligging, duurzaamheid en onderliggende contracten zo mogelijk nog groter.

Heeft u kennis van de gehele materie, kent u de gevaren, de do en don’ts en heeft u veel tijd, dan kunt u besparen.Heeft u ergens twijfels, op welk terrein dan ook, praat dan eens met een gespecialiseerde makelaar van ons en krijg van tevoren 100% duidelijk wat de verkoop zullen zijn. Met een makelaar van Select Makelaars koopt of verkoopt u veilig, gedegen en tegen de aller scherpste tarieven in de markt.

Verkoopmakelaar

Mensen kopen sneller via een makelaar

Recreatiewoningen staan gemiddeld ruim 1,5 jaar tot 2 jaar te koop. Afhankelijk van het gebied, de ligging en manier van verkopen. Heeft u een fraaie recreatiewoning met drie slaapkamers, modern gebouwd, pal aan het strand, volledig verhuur klaar en onder de 200.000 euro dan verkoopt de woning zichzelf op onze site.

Woningen met gegarandeerde, over te nemen verhuur opbrengsten, hebben ook weinig ondersteuning nodig. Echter de meeste vakantiehuizen verkopen ( veel ) sneller als deze worden aangeboden via een Select makelaar.

Whatsapp met ons via 06 14 43 54 50

7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 22:00

Wij verkopen onder andere woningen op de volgende parken

Selectmakelaars top verkopers in recreatiewoningen.

Members of the Sales-Z company

Social media

           

Contact gegevens

Adres:
LJ Costerstraat 21
8141 GN Heino

+31 (0)85-3032845
info@select-makelaars.nl