U bent Particulier en wilt verkopen

Kost een makelaar geld

Natuurlijk kost een makelaar geld, sommige zelfs (veel) meer dan andere. Veel recreatiewoning bezitters lopen een regionaal of lokaal makelaarskantoor binnen en gaan ervan uit dat de verkoop van een tweede huis hetzelfde verloopt als de verkoop van hun eerste huis. Niets is minder waar. Vakantiehuizen verkopen is een zeer specifieke vaardigheid, welke veel kennis en ervaring van de markt vraagt. De meeste klanten kopen een tweede huis dus de urgentie ontbreekt. Voor ons de uitdaging om de verkoop gegund te krijgen tegen uw verkoop prijs.

Aankoop- verkoop recreatiewoning

Verkoop u recreatie woning zo snel als mogelijk tegen een eerlijke prijs

Als verkoper van uw recreatiewoning krijgt u speciale vragen naar de parklasten, het parkreglement: hoe zit dit precies, inzage in alle bijkomende kosten, is er een aanbiedingsplicht, bestaat de mogelijkheid van permanente bewoning, zijn er bouwkundige gebreken, rechten van buren bijvoorbeeld. Heeft u alle kennis specifieke vragen te beantwoorden, beheerst u het “verkoop vak” en beschikt u daarnaast over alle tijd om altijd elke dag van de week een bezichtiging te doen. U heeft ons niet nodig. Lees voor de zekerheid alle tips bij verkoop. Twijfelt u ?

Verkoopmakelaar

Recreatiewoningen staan gemiddeld ruim 1,5 jaar tot 2 jaar te koop. Afhankelijk van het gebied, de ligging en manier van verkopen. Kopers kopen sneller via een makelaar omdat men er vanuit gaat dat dit meer zekerheden met zich mee brengt en men een faire prijs betaald. Hiervoor is het noodzakelijk dat we een juiste taxatie doen, fraaie foto’s maken, een wervende film, en social media inzetten. Wij kunnen daarnaast elk door uw gewenst extra verkoop kanaal in Nederland inzetten (veel goedkoper als rechtstreeks) en kunnen eventueel tijdens de verkoop uw woning verhuren indien gewenst.

Besparingen zijn mogelijk

Heeft u kennis van de gehele materie, kent u de gevaren, de do en dont ’s  en heeft u veel tijd, dan kunt u besparen. U doet de bezichtigingen en wij de afhandeling zie “samen verkopen

Heeft u ergens twijfels, op welk terrein dan ook, praat dan eens met een gespecialiseerde makelaar van ons en krijg van tevoren 100% duidelijkheid wat u van ons mag verwachten.

Door onze samenwerking met Vakantiehuiswinkel.nl hebben wij beschikking over honderden zoekers naar woningen, Wellicht naar die van u.

Makelaar verkoopt
Wij doen alles
maximale marketing
alle topsites in Nederland
snelst mogelijke verkoop
Samen verkopen
Wij de verkoop u de bezoeken
wij zorgen voor reacties
wij onderhandelen
extra acties na 4 mnd.