Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Over selectmakelaars

Verkopen kan toch iedereen!

Een makelaar is toch een makelaar? Dat horen wij elke dag. Echter klopt dit niet. Bij het verkopen van een recreatie woning wordt in 65% van de gevallen zowel door de Leisure markt als de particulier een regionale makelaar ingeschakeld. Vaak één met een uitstekende naam en reputatie, vakbekwame makelaars die elke week woningen verkopen. Echter geen recreatiewoningen. Gevolg: de verkoop duurt te lang en stagneert vaak. Wij verkopen uitsluitend recreatiewoningen en werken met eigen lead generatie modellen.

 

 

Wie zijn wij

Eigen verkoop site's en 7 dagen per week inzetbaar.

De markt voor aanbod recreatiewoningen is niet gestructureerd. Sites zoals Funda.nl voor de reguliere verkoop van woningen en Gaspedaal.nl  voor auto’s zijn er nog niet of in opkomst. Om succesvol te verkopen is er dus vooral veel “exposure nodig”. Daarnaast dienen de reacties direct opgevolgd te worden afhankelijk van het kanaal en de aankoopfase waarin men zit. Natuurlijk zijn wij 7 dagen per week inzetbaar. Daar waar een reguliere makelaar stopt op zaterdag en zondag zijn dit onze beste verkoop dagen.

Door onze samenwerkingen met diverse landelijken site's en eigen site's zoals Vakantiehuiswinkel, Recravas, Recrahome, Makelaarsoffice en zorgen we direct voor de grootst mogelijke exposure van uw recreatiewoning of project. Voor particulieren zorgen wij voor de snelst mogelijke verkoop tegen de hoogste prijs. Voor onze zakelijke klanten werken wij aan het verlagen van uw marketing kosten en verhogen van uw verkoopscore. Ook leveren wij extra mankracht tijdens beurzen, open dagen en bijzondere evenementen. 

Heeft u nog vragen? Contacteer ons en wij helpen u graag!
Waarom ons

Waarom voor Select Makelaars kiezen?

Altijd
Bereikbaar

Efficient
& Professioneel

No cure
No pay

Onze recensies

Wat klanten over ons zeggen