Overslaan en naar de inhoud gaan

Hellendoorn Highland Park

 

Hellendoorn Highland Park Recreanten en beleggers opgelet! Deze plekjes zijn echt uniek, een nieuwbouw recreatiewoning op EIGEN GROND in bosrijke omgeving. 

Het betreft een nieuw opgeleverde 4-persoons chalet, gebouwd door een Nederlandse fabrikant. Deze sfeervolle, duurzame chalet is goed geïsoleerd zodat het 12 maanden per jaar kan worden gebruikt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning heeft 2 slaapkamers op de begane grond en biedt een eigen parkeergelegenheid. De recreatiewoning is op een ruim perceel geplaatst en heeft een net aangelegde tuin rondom.

 De 45m² woonoppervlak biedt voldoende ruimte voor vier personen. We bieden u de keus om te kiezen uit meerdere modellen woningen. Kavels zijn vanaf 249/250m2 beschikbaar. Recreatiepark Hellendoorn ligt midden in het groen. Hier ervaart u de rust en ruimte. In deze duurzaam gebouwde recreatiewoning kunt u heerlijk genieten van de ruimte en stilte. Doordat er geen commerciële parkeigenaar op het park aanwezig is geniet u de vrijheid om zelf te gebruiken of te verhuren. Geen verhuurverplichting! Uiteraard kunt u de woning zelf verhuren of dit via een gerenommeerde verhuurexploitant uit te laten voeren. Beleggers & investeerders.  Wij kunnen de woning geheel gemeubileerd opleveren en de woning aanmelden bij een van onze verhuur partners Belvilla & Novasol. Beleggers die in het verleden bij ons gekocht hebben behalen een zeer goed rendement. Daarnaast hebben wij een gerenommeerde partij die de service en beheer op zich kan nemen. Kortom: Een unieke kans om te recreëren of te investeren. De verkoopprijs is v.o.n. excl. BTW. Bij verhuur aan derden kunt u de BTW terugvragen. 

Benieuwd? Kom gerust kijken en bel select Makelaars voor een afspraak op 085 303 28 45 of stuur een mail naar info@select-makelaars.nl! Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.