Lead generate

Verkoop uw vakantiewoning

Wanneer u niet alleen verkopers maar ook leads zoekt hebben wij een zestal lead generation modellen ontwikkeld. De eerste is door middel van online media traffic te genereren naar een zogenaamde microsite en vanuit daar ze te verleiden naar een conversie site.

Speciaal voor projecten

Voor parken of projecten wordt zowel de micro als conversie site gemaakt en voorzien van unieke content. Via push marketing creëren wij traffic op de microsite. Op de microsite ontvangen mensen alle basis informatie en kunnen indien gewenst hun persoonlijke gegevens invullen voor additionele informatie. We lijden ze dan naar de zogenaamde conversie site.

Conversie site

Iedere bezoeker krijgt in vijf opeenvolgende fases relevante content te zien welke door ons samen is ontwikkeld. Afhankelijk van de getoonde interesse in de gestuurde informatie ondernemen wij actie met als eind doel tot een afspraak te komen.

Nog vijf andere unieke lead generatoren 

Door onze samenwerking binnen Salesz bezitten we ook nog over een vijftal andere lead bronnen specifiek gericht op mogelijke kopers voor een recreatiewoning. Benieuwd ? maak gerust een afspraak en wij praten u bij.

Whatsapp met ons via 06 14 43 54 50

7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 22:00

Wij verkopen onder andere woningen op de volgende parken

Selectmakelaars top verkopers in recreatiewoningen.

Members of the Sales-Z company

Social media

           

Contact gegevens

Adres:
LJ Costerstraat 21
8141 GN Heino

+31 (0)85-3032845
info@select-makelaars.nl