Een makelaar is toch een makelaar?

Aankoopmakelaar?? Een makelaar is toch een makelaar? Dat horen wij dus regelmatig. Echter klopt dit niet. Bij het verkopen van een woning wordt in 90% van de gevallen een verkoopmakelaar ingeschakeld.

Echter wordt dit met het aankopen van een recreatiewoning nog wel een over het hoofd gezien. De verkopende partij heeft immers al een (verkoop) makelaar. Dus waarom zouden we dan een aankoopmakelaar inschakelen? Hier schuilt direct het gevaar. De verkoopmakelaar behartigd de belangen van de verkoper en niet die van de koper, u dus.

Een advocaat behartigd immers ook niet de belangen van beide partijen welke een geschil hebben. De verkoopmakelaar heeft als belang om de woning tegen de beste condities en de meest hoge prijs voor de verkoper te verkopen. Dit in tegenstelling tot een aankoopmakelaar. Een makelaar is dus nooit onpartijdig indien deze 2 belangen moet behartigen. Dit aspect komen wij bijna dagelijks tegen.

Wel is het zo dat steeds meer mensen kiezen voor zekerheid en ons als aankoopmakelaar inschakelen. U wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Wij zoeken alle belanrijke zaken voor u uit zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En last but least…Wij voeren voor u de onderhandelingen met de verkoopmakelaar voor de best mogelijke aankoopprijs.

Résumé:

  • Wij bieden specialistische kennis en ervaring in de onderhandeling
  • Wij behoeden u voor het kopen van “een kat in de zak”
  • Wij zijn niet emotioneel betrokken en blijven zakelijk
  • Wij nemen de administratieve rompslomp uit handen m.b.t. de aankoop

U heeft uw droomplek gevonden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Ruben Drenthen
Aankoopmakelaar

admin

About admin

Whatsapp met ons via 06 14 43 54 50

7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 22:00

Wij verkopen onder andere woningen op de volgende parken

Selectmakelaars top verkopers in recreatiewoningen.

Members of the Sales-Z company

Social media

           

Contact gegevens

Adres:
LJ Costerstraat 21
8141 GN Heino

+31 (0)85-3032845
info@select-makelaars.nl